Breaking News
Loading...
10 Temmuz 2014 Perşembe

Güzel Köylü 4.Bölüm Online İzle Tek Parça HD

Güzel Köylü 4.Bölüm Online İzle Tek Parça HD

Güzel Köylü Son Bölüm Online  İzle
Güzel Köylü 4.Bölüm Online  İzle

Güzel Köylü 4. Bölüm Özeti (16 Temmuz 2014)
Cemal’e rakip olarak köye gelen Kaan, Cemal ile ciddi bir rekabet haline girer. Kaan’ın şehirli davranışları karşısında biraz ezik duruma düştüğünü hisseden Cemal de kendisine çeki düzen verir. Gül ile Kaan spor yaparken karşılaşsa da Gül, Kaan’a karşı hiçbir şey hissetmediğini tekrar suratına karşı söyler.
Sultan Ana cephesinde de maceralar devam etmektedir. Gül’ün ablası ve kardeşi köye gelerek Sultan Ana ile tanışır. Daha çok torununu gören Sultan Ana çok mutludur. Bu arada Sultan Ana’nın en büyük torunu yani Gül’ün ablasına ise Muhtar Niyazi aşık olur.


Güzel Köylü 4.Bölüm Tek Parça 720p HD izle yeni bölüm
Güzel Köylü 4.Bölüm Tek Parça 720p HD izle 2 temmuz 2014
Güzel Köylü 4.Bölüm Tek Parça 720p HD izle tek parça
Güzel Köylü 4.Bölüm Tek Parça 720p HD izle "

 Bölüm izlemek için  İlgili link eklenecek. Bölüm Yayınlandıktan sonra. http://www.startv.com.tr/dizi/guzel-koylu/bolumler/sayfa/1/guzel-koylu-4-bolum

Sitemiz  uyarı almıştır. Dizi  bölümleri sitemizde yer almamaktadır. Yapımcı sirket ve star tv sitelerinde dizi bölümleri izleyebilirsiniz.

Güzel Köylü 4.Bölüm, Güzel Köylü 4.Bölüm hd online izle, Güzel Köylü 4.Bölüm tek parça izle, Güzel Köylü son Bölümu izle, Güzel Köylü 4.Bölüm online izle,

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer