Breaking News
Loading...
15 Ağustos 2014 Cuma

Güzel Köylü 9.Bölüm Tek Parça İndir Torrent

Güzel Köylü 9.Bölüm Tek Parça İndir Torrent

Güzel Köylü 9.Bölüm Tek Parça İndir Torrent
Güzel Köylü  9.Bölüm Tek Parça İndir Torrent
Tek Link:

9. Bölüm

Cemal, Gül'e açılabilecek mi?
Cemal, Kamuran'dan helallik almak için konuşurken Kamuran'a O'nu sevdiğini söyler. Kamuran bu sevgiyi farklı algılayınca sevinçten havalara uçar. Üstelik bu konuşmayı Nihal de duymuştur ve Gül'e anlatır. Bunun üzerine Cemal'le konuşmak isteyen Gül, Cemal'le buluşarak harabelere gider. Cemal'in Gül'e açılması, O'na aşık olduğunu söylemesi an meselesidir. Bu işi kolaylaştırmak için Niyazi ve Sıddık onlara bir oyun oynarlar. Bu oyun neticesinde Gül ve Cemal geceyi birlikte geçirmek zorunda kalırlar.

Kaan ise Köyden arazi almaya karar verir. Köylüler Kaan'a tarlalarını satmak için sıraya girerler. Ancak Sultanana bu işi bozar ve hatırı sayılı bir araziyi Kaan'a verir. Kaan bu arazide organik tarım yapacaktır. Bu mesele en çok Gül'ün canını sıkar, çünkü Kaan köyde organik tarım yaparak iyice köye yerleşecektir.



























http://u21940221.letitbit.net/downlo...u7546.rar.html





http://turbobit.net/wj3giuv7bj8u.html





http://uploaded.net/file/lic5qq2w

Torrent İndir:

Açiklama : Cemal, Gül’e açılabilecek mi?
Cemal, Kamuran’dan helallik almak için konuşurken Kamuran’a O’nu sevdiğini söyler. Kamuran bu sevgiyi farklı algılayınca sevinçten havalara uçar. Üstelik bu konuşmayı Nihal de duymuştur ve Gül’e anlatır. Bunun üzerine Cemal’le konuşmak isteyen Gül, Cemal’le buluşarak harabelere gider. Cemal’in Gül’e açılması, O’na aşık olduğunu söylemesi an meselesidir. Bu işi kolaylaştırmak için Niyazi ve Sıddık onlara bir oyun oynarlar. Bu oyun neticesinde Gül ve Cemal geceyi birlikte geçirmek zorunda kalırlar.
Kaan ise Köyden arazi almaya karar verir. Köylüler Kaan’a tarlalarını satmak için sıraya girerler. Ancak Sultanana bu işi bozar ve hatırı sayılı bir araziyi Kaan’a verir. Kaan bu arazide organik tarım yapacaktır. Bu mesele en çok Gül’ün canını sıkar, çünkü Kaan köyde organik tarım yaparak iyice köye yerleşecektir.
Yayın Günü: 20 Ağustos Çarşamba
Yayın Saati: 20.00








 Torrent Link
Güzel Köylü 9.Bölüm, Güzel Köylü 9.Bölüm indir,Güzel Köylü 9.Bölüm tek parça,Güzel Köylü 9.Bölüm Tek Parça İndir Torrent, Güzel Köylü 9.Bölüm torrent, Güzel Köylü son bölüm indir



GÜZEL KÖYLÜ 9. BÖLÜM FRAGMANI (  20 AĞUSTOS 2014 ÇARŞAMBA) TIKLA


Güzel Köylü  2.Bölüm Tek Parça İndir Torrent




0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer